Tuesday, June 14, 2011

Wedding Preparation

Posted by Mama Safiya and Adam at 4:13 PM
Reactions: 
salam...huargghhh..da lama x update blog ni kn? sbb sgt bz ngn kje..bz ke? blhla... at the same time nk wt preparation my wed yg da dkt juga kalu dikirakn... PIL yang bising lebih dr my own parents...hahahha..mana xbising, saya xwt ap ag..bkn sy shj, tetapi anak diorg juga.. barang2 hantaran da beli, tinggal 2-3 bnda yg sy blm ag beli antaranya; cincin, towel (cm xcantek je towel hr tu), kek and buah2 la... yg len da bli, hanya nk gubah je.. owh bila kah seru gubahan nk dtg ni... ~ sigh

saya da makin malas nk wt kje gubah ni.. hikotkan ht ni sy hntr kn je kt mn2 kdai ataw blog2 yg ad offer wt hantaran ni. tp (^_^) sob.. sob (sy nk wt mata Sin Chan) Love kata u better wt sniri.. br ad sentimental value.. apekah? sy mmg xpandai ni.. mn sy nk godam ni.. orang len sume kraf tgn smpi kt sy keras tgn!

betapa betuahnya love ni bile mak dia yg dok wt utk dia... unlike sis dia yg kawen baru2 ni, sume arranged sniri.. yela anak pompuan dia kreatif. anak laki dia lokomotif! hahhaa ape mende tah mknanya! hantam!

xpala, sy akn cuba sungguh2 menyiapkan barang2 hantaran beserta gubahan... sy cube :-P hihihi... sy ada tgk blog http://sabsabby.blogspot.com/search/label/Past%20weddings. best sgt blog dia. ad dia bg link utk setiap bnda yg dia prepare. Especially kdai2, atau individu yg mmg menyumbang utk majlis dia. so i decided utk order jam dr  www.gourmandines.com utk tetamu kehormat spt kuarga love, lecturer, kwn2 kampus n kwn2 dr tmpt kje... mmg kiut! n reasonable hrga bg tiap2 30gm jam in each jar dgn harga RM1.70 ! n kalu da exceed RM250 punya order, delivery free... giler best!! I decided nk order dlm 150 units... n i have to deco alone! hahhaha.. xpa, usaha tangga kejayaan dear!

mula dr end of this month, saya akan mula dgn projek kawen saya... nak gubah nk ap sumela... by the way ad satu ag blog yg aku rasa sgt comel n bnyk info berguna utk wedding preparation... sgt humble orgnya n cute juga! http://spreadmyhappiness.blogspot.com

sy actually da tempah kad kawen kat LH Creative... hahha xtawla ap jadi nnt... dok tgu due dia nk cl kitorg balik ni... nk tgk draf... kelam kabut kitorg bile PIL ckp nk edar kad by July... kitorg cm lipas kudung, pilih mn yg cntik masa tu kt kdai tersebut. xda la cm org len nk survey mende sume... hahhaa... sy mmg cmni... mls nk jln kdai len nk compare hrga... pada sy kalu da cntik kt mata aku ni, pg la mana pn aku nk yg tu juga... (paham x? adeh!)... hahaha

oklah... nk smbg type kje... malasnya! till net n3...

1 comments:

cikmanggis said...

semoga segala persiapan berjalan dengan lancar :)

Post a Comment

 

Lifetime Journal Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review